Interessant foredrag av Israels ambassadør

Det var med stor interesse jeg lyttet til Israels ambassadør Naim Araidis foredrag i dag. Den innsikt han formidlet meg om Israels utfordringer er noe det norske folk burde få mer kunnskap om. Det er tydelig at nordmenn flest ikke vet hva som virkelig skjer i Israel og landene som grenser til Israel.

Ambassadøren satte pris på konstruktiv kritikk av Israel, men ønsket at verden fikk ta del i begge sider av virkeligheten. At Palestina ikke har et reelt ønske om å anerkjenne Israel og at deres leder heller ikke har en reell støtte blant sine muslimske støttespillere/land om å lage en avtale bekymrer selvsagt også. Det er viktig at Norge våkner opp og ser begge sider av denne alvorlige konflikten som skjer i Midtøsten. Dialog, diplomati og et reelt ønske om fred og respekt for hverandre er hva som må til for å løse konflikten. Palestina og Israel skal leve sammen med hverandre. Da er det viktig at de begge søker løsninger til det beste for deres folk og menneskeheten. Det virker som Israel har et reelt ønske om fred og stabilitet i området.

Fakta om Israels ambassadør

Nettsiden til Israels ambassade

Palestina ønsker ikke fred (artikkel)

Obama vil ha fred mellom Palestina og Israel

Her finner du et foredrag(videosnutt) som har flere likheter med foredraget jeg selv hørte av ambassadøren

Det var med stor interesse jeg hørte på Israels ambassadør snakke om de utfordringer Israel stod ovenfor og Norges holdninger i debatten.
Det var med stor interesse jeg hørte på Israels ambassadør Naim Araidi(til venstre i bildet) snakke om de utfordringer Israel stod ovenfor og Norges holdninger i debatten. En hyggelig kar var han også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s