Solperlen er konfirmant

Tikk takk, det er vår i 2016. Min lille jente er ikke så liten lengre. Min datter Emma Charlotte, eller som jeg ofte kaller henne – Solperlen er konfirmant. Det ble en flott markering i konserthuset og i Klobben. Pappa spoler tilbake i livet til den lille jenten ved å rote frem tusenvis av bilder. Dokumentasjon fra tidligere år som sier så mye. Kjenner at kroppen blir satt i bevegelse og noen dråper spretter ut av øyekroken når jeg ser på bilder og filmsnutter fra livet til denne fantastiske datteren jeg har vært så heldig å være med å oppdra.  Der står hun – i sin nydelige bunad, nesten voksen, reflektert og vakker, klok og sindig. Solperlen holder en tale som gjør meg stolt, reflektert og glad. Dette er min datter. Utrolig stolt. Minnerike gaver som eksklusiv pappatur inkl. spa, teater, hotell og restaurant, språkreise til Frankrike, ny bunad, diamantring, håndlaget gitar, sminke, smykker, bøker og håndfast valuta var blant gavedrysset den heldige unge damen fikk denne dagen. Det ble en spesiell dag for hele familien. k5wFeststemning i klubben(«Klobben» blant kjennere). Nydelig mat og trivelig selskap. Mamma og pappa hadde sine presentasjoner med gjennomgang av Solperlens liv. Det ble sang og glede.

solperlenogpappa
Enter a caption

DSC_1966Kaker, søtsaker, tapas middag med kongereker, dadler i bacon, kylling, salater, dressinger, chilikjøttboller og mye mer var noe av det vi fikk gleden av å spise.DSC_1963

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s