medforfatter til Byskolens kokebok

Det er hyggelig å bidra med takt og tone regler i Byskolens nye flotte kokebok. Sandefjord Byskole var den første skolen i Norge som begynte med skolekjøkken undervisning. Dette er en av grunnene til at man ønsket å hedre skolen med en splitter ny kokebok. Kokeboken har fokus på norske- og internasjonale måltider tilpasset en lommebok som ingen blir blakk av. Mye interessant lesestoff. En stor honnør til de som har stått bak dette prosjektet. To år har det tatt å ferdigstille dette mesterverket. Boken kan bestilles via skolens fjesbokside og kjøpes hos diverse bokhandlere i byen.

kokebokweb1kokebok2web

En kommentar om “medforfatter til Byskolens kokebok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s