Drømmebryllup på romantisk vis

Et familiebilde fra gjengen som var samlet til fest. En strålende dag med solskinn og regn. Akkurat slik livet fortoner seg i virkeligheten.
Aftenpostens fotograf Ketil Blom Haugstulen tok dette bildet av oss. Vi fikk tillatelse til å bruke det. Et fantastisk sted å feire et av livets høydepunkt.

I hymens lenker er det godt å være. Da Folkemuseet på Bygdø inviterte oss til fiks-ferdig-pakke bryllup, var vi ikke vanskelige å be.

En måned i forveien polerte jeg diamanten og gikk jeg ned på kne. Fire uker etterpå feiret vi bryllupet vårt i historiske omgivelser på Folkemuseet.

Da var ringene på plass. Da muligheten til å skaffe seg en ring som har tilhørt familien og går i arv bød seg, syntes vi selvsagt det var ekstra hyggelig. Forlovelsesringen er som du ser like stor som Mount Everest.

Vielsen fant sted i Gulsvikstuen fra Hallingdal. En vakker liten 1700-talls bygning som vår kjente kunstner Adolph Tidemann har malt fra ved flere anledninger.

I selveste Gulsvikstuen fant vielsen sted. For en stue og bygning. Det oste historie fra denne plassen. Å vite at selveste nasjonalkunstneren vår Adolph Tidemann satt her og malte sine bilder får deg til å bli svært takknemlig for at Folkemuseet lar oss få ta del i historien på denne måten.

Felemusikk, picknick-måltider, champagne, kake, kaffe, blomster, underholdning – ja alt vi kunne tenke på var ordnet av Folkemuseets stab. Takk til dem for god service og god planlegging.

Det manglet ikke på underholdning. Det ble spilt opp til tradisjonsrik dans rett foran picknickkurvene våre.

Vi svinset rundt i romantisk lykkerus sammen med 40 andre brydepar. Aldri har det vel vært samlet så mange brudepar til fest på samme sted. Vi startet dagen med å hente blomster fra Kongens eget gartneri. Vakre buketter til brudepiker , brud og også en liten «kvast» til brudgommen. Deretter var det velkomst telt for brudepar. Seks retters picknick måltid og et museum pyntet til fest.

Kongens eget gartneri hadde åpnet dørene for oss. Her hentet vi brudebuketten.

Sammen med våre barn ble dette et høydepunkt i våre liv.

Aftenposten og selveste NrK Lørdagsrevyen var tilstede og dekket bryllupseventyret vårt:

NrK Lørdagsrevyen

Aftenposten

Slik så det ut i Aftenposten. Foto: Ketil Blom Haugstulen

Gulsvikstuen

Vi kan ikke røpe alt, men kan forsikre leseren om at helgen bød på trivelige, gledelige og minnerike øyeblikk.

Vi levde på en tid da disse telefonkioskene var svært alminnelige. Nå er altså vår egen tid kommet på museum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s