En riktig god jul til alle

Julie Chardonnay studerer i Kina dette året. Derfor har jeg hentet et bilde fra julen 2014. Savner Chardonnay veldig mye.
Julie Chardonnay studerer i Kina dette året. Derfor har jeg hentet et bilde fra julen 2014. Savner Chardonnay veldig mye.
Tiril, Emma Charlotte og pappa på tur sammen ved bryggekanten i Sandefjord.
Tiril, Emma Charlotte og pappa på tur sammen ved bryggekanten i Sandefjord.
Så var julen her igjen. Vi er heldige i år som får samlet fire av våre jenter og svigerforeldre til en ekte julefeiring i Sandefjord.
Så var julen her igjen. Vi er heldige i år som får samlet fire av våre jenter og svigerforeldre til en ekte julefeiring i Sandefjord.
Alltid spennende med julekalender.
Alltid spennende med julekalender.

Så er året snart omme. Jeg har tatt en oppsummering av året. Mange gode minner og opplevelser har året gitt oss. Året 2015 har vært et innholdsrikt år. Vi gleder oss lykkelige over å leve i et bitte lite land der fred, demokrati og harmoni råder. Det er ingen selvfølge i disse tider. Året har også gitt noen sure opplevelser. Men som de sier – motgang gjør deg sterk.  Det er allikevel de gode minner vi har hatt flest av. Vi vil gjerne se tilbake på de øyeblikk som kan løfte oss opp og gi oss motivasjon for året som kommer. Da er vi spesielt stolte over at alle barnene mestrer fag og oppgaver på skolen svært bra. Julie Chardonnay studerer på universitet i Kina og er en av svært få som er tilbudt trainee-jobb i Shanghai av NHO. Tiril studerer på universitetet i Stavanger. Hun har nettopp blitt 18 år og gleder seg til å få «lappen». Emma Charlotte har fått fagkarakterer i skolen som vi som foreldre nesten ikke kan forstå. Med sine 14 år har Emma Charlotte allerede blitt ungdomsredaktør i ubok.no Ser vi en fremtidig forfatter her? Perle-Gamay er jenten som storkoser seg i barnehagen og som nå har begynt på barnesjakken sammen med sin litt eldre søster. Lykke-Merlot overrasket oss stort med sitt sjakktalent. Nå har hun ikke plass til flere premier på hyllen sin. Skolearbeid er gøy syntes Lykke-Merlot, som har begynt på den internasjonale skolen i Sandefjord. May-Brit har alltid hatt sans for god kvalitet. Hun har trolig bygget seg opp til å ha Sandefjords flotteste samling av julepynt. Her er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. Selv hygger jeg meg over å ha svettet av meg fem kilo på vekten. Jeg gleder meg over å få svinge kården et par ganger i uken og få undervise en lydhør medlemsskare i Sandefjord Fekteklubb. Ikke minst er jeg glad for å ha en fantastisk jobb med spennende arbeidsoppgaver og hyggelige kollegaer. Sandefjord kommune er topp! Vi er spent på hva det nye året vil gi.

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s