Hamstring i butikken

Koronapanikken har nådd landet. Glad for at jeg merker at folk ikke flåser om at dette er et hysteri lengre. Dette er nemlig alvor. Men når først alvoret har gått opp for folk reagerer de muligens litt paniske. Ja Norge har innført drastiske tiltak. Alle skoler, universitet, barnehager stenges. Møter, foredrag, konserter, teater, idrettsarrangementer, vanlige treninger avlyses. Folk blir bedt om å isolere seg. Holde avstand til hverandre. Unngå kollektive reisemåter. Unngå å håndhilse. Forbyr reiser. USA forbyr at vi reiser til dem. Listen er lengre. Dette er en verden vi aldri har opplevd.

Jeg snakker med en butikkansatt på Coop Fokserød i Sandefjord. Hun forteller at dette er noe hun aldri har opplevd før. Det er sprøtt, vilt og rart. Butikkene har nok varer. De fyller på. Men tror vi på det? Dette er bilder som møtte meg da jeg handlet på Coop i dag 12. mars 2020 i Sandefjord.

Ingen brød i butikken. Absolutt ingen brød å få tak i.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s