Stolt over informasjonsmagasinet

Det skjer mye i helsesektoren i Sandefjord kommune. Nytt Sandefjord Medisinske Senter er nettopp bygget, sykehjemmene skal fornyes, pasienter og ansatte læres opp i en ny digital verden. Det er viktig å informere om de prosessene som skjer. Informasjon ut til innbyggerne, pårørende, pasienter, ansatte og politikerne skaper en åpenhet som er ønsket og nødvendig. Jeg har vært så heldig å få lage magasinet Endringsnytt. Et magasin som distribueres i papirformat, på sosiale medier og kommunens nettside. Jeg har fått rollen som  fotograf, journalist, språkvasker, redigerer, sekretær, avisbud, nettpubliserer og utformer av det grafisk designet. En allsidig spennvidde av arbeidsoppgaver. Her er forsidene på de siste to utgavene.  Lenke til Endringsnytts utgaver på Sandefjord kommunes nettside  http://bit.ly/2dzDElp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s