En to tre – så var julekortet i boks

Da rakk vi å lage julekort i år. Det ble i siste liten. Bedre sent enn aldri.

I dag rigget vi oss klar for å ta julekort. I siste liten som vanlig. Marionettene våre ble årets tema. Som foreldre skal man oppdra barnene og styre dem i riktig retning. Det er ikke enkelt. Noen ganger tenker vi at de styrer oss mer enn vi styrer dem. Vi falt for valget hvordan oppdragelsen bør være, ikke hundre prosent hvordan den fungerer i virkeligheten.

Da vi hadde trykket på selfieknappen så mange ganger vi klarte på 10 minutter. Ble det en kort tur på PCen for å plukke ut årets julebilde. Deretter full fart ut på E18 og til Tønsberg for å få trykket julekortene før Japan Photo stengte. Det rakk vi med god margin. På internett stod det at butikken stengte klokken 16.00 Vi kom 15.55. 

Hvorfor er det så mange kunder her nå? Det var så rolig stemning og en haug av andre som fremkalte julekortene sine i siste liten. Det skulle vise seg at de holdt oppe til klokken 18.00 nå i julen. Vi kunne spart oss det julestresset. I alle fall rakk vi å lage julekort. Det er vi glad for. 

God jul og godt nytt år alle sammen. 

Mens prosessen pågikk. Gikk selvsagt ikke alt etter planen.

Tja tja. Gruer meg alltid til å ta julebilder. Ingen garanti for at de stiller velvillig opp uten lovnader om godtgjørelser som koster mer enn smuler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s