Uten drivstoff dør koronaismen

15. mars 2020. Sandefjord

Koroniaismen har ikke drivstoff til å seire

Et land i unntakstilstand

Naturen brøler utenfor husveggen. Som et digert nys fra den allmektige skvetter trærne spyttskyer fra himmelen. Innendørs kjennes frysningene fra eventyret «De tre små grisene». Jeg vet ikke om ulven klarer å blåse ned huset. Har vi bygget et hus i murstein? Er vi klare til det som venter oss?

Jeg lytter på brølene fra naturen utenfor, og lurer jeg på om den vil fortelle oss noe? Er den mektigste naturen selv? Herre over himmel og jord! Herre over alt levende!

Det er ikke de største hjernene som regjerer over liv og død på kloden. Det er de minste. De minste mikroorganismene vet så inderlig vel at de er større enn gudene  Zevs, Odin, Tor og Poseidon til sammen.  Nå er det nano-gudene som styrer alt levende i denne verden.

Nå er det nano-gudene som styrer alt levende i denne verden

Virus har eget arvestoff som vokser seg til trollgiganter når de klistrer seg til vertsceller.  Moral og etikk stopper dem ikke. Naturen forteller oss at vi til alle tider har levd av å spise hverandre. Av jord er du kommet av jord skal du bli.

Som en gigantisk usynlig hær drar de med sine våpen for å erobre levende tobeinte primater. Vi kjemper imot med mikroskop og laboratorium. Vi klarer bare fange noen få av dem.  Er vi heldige sprekker de i avhørene og vi får vaksineoppskriften. Men hva hjelper det med skjold mot kuler, når de har mutert og angriper oss som giftslanger og ild-drager.

Som kameloner skifter de farge og utseende. De endrer karakter, fasong og taktikk. I terrenget gjemmer de seg i celler, vev og sprekker. Men historien har vist at alle ismer har en svakhet. Det koronaismens ideologi baserer sine triumfer på at vi alle skal danse, kysse og hilse den frem til suksess.  Når den ingen nærkontakt får, tappes den for energi. Som det tyske angrepet på Sovjetunionen bremset av seg selv på grunn av mangel på drivstoff og forsyninger.

Det koronaismens ideologi baserer sine triumfer på at vi alle skal danse, kysse og hilse den frem til suksess

Drivstoffet er oss.  Uten næring dør koronakrigerne som sulte fluer på slagmarken. Nå er vi borte.  Vi har lukket dørene.

Korona ledet 1-0 før pause. Vi har funnet taktikken som vil gi oss knusende seier i andre omgang. Det siste seiersbrøl vil komme fra oss – mennesket.

Selv om Korona ledet 1-0 før pause, vet vi at taktikken på banen vil gi oss knusende seier i andre omgang. Korona kan brøle sine seiersrop en liten stund til. Snart er det vår tur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s