Parken og det historiske senter alle MÅ oppleve

Like ved Horten ligger det som må være en av Norges aller vakreste parker – Borreparken. Idyll, historie og utrolig vakkert er tre ord man kan stemple denne parken med. Her kommer kjærestepar for å flørte, familier med piknikkurver, småbarn kan løpe fritt og plukke Hvitveis.

Like ved parken ligger Midgard historiske senter. Det er et museum som passer perfekt for tøffe gutter og jenter, samt for alle andre som vil lære noe om vikinghistorie og annen historie fra Vestfold. Spennende museum med god pedagogikk. Her finner du også en trivelig kafe.

Mer om den vakre Borreparken   Museumet – fakta, aktiviteter og åpningstider

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s