En liten jente fikk være med i lagsjakk NM med de store gutta

Fem staute karer fra Caissa sjakklubb og en liten jente representerte sjakklaget fra Sandefjord i Norgesmesterskapet i lagsjakk. Det ble en hyggelig opplevelse der Lykke-Merlot imponerte sine foreldre stort. Hun vant tre av fire kamper og ble lagets mestvinnende spiller. Forrige rating på FIDE var 1505. Noe som plasserer Lykke-Merlot som verdens fjerde beste jente under åtte år i sjakk. Med seire i lagsjakk klatrer hun enda noen poeng opp på tabellen.

Stavanger er flinke til å arrangere sjakkmesterskap. Nok en gang klarte de å lage en super helg der vi fikk lov til å gå rundt å se på stormestre og internasjonale mestre spille sjakk på høyt nivå.sa21webkvalitet1[1]

s2w[1]

sa17w
Stor interesse for lagsjakk norgesmesterskapet i Stavanger.
rating1
Foreløpig er Lykke-Merlot ratet som verden fjerde beste jente under åtte år.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s