Norges første utendørs fektepist åpnet i Sandefjord

Det ble en flott kamp jeg fikk her med den Olympiske sølvmedaljemesteren. Godt fornøyd med dagens beste. Kun 5-3 tap mot Bartosz Piasecki
Det ble en flott kamp jeg fikk her med den Olympiske sølvmedaljemesteren. Godt fornøyd med dagens beste. Kun 5-3 tap mot Bartosz Piasecki
Her fikk jeg et poeng på sølvmedaljevinneren. Men med Bartosz lynraske angrep holdt det ikke lenge. Det endte 5-3 i favør Bartosz. Bartosz vant nylig også bronsjemedalje i Europamesterskap for kårdefekting.
Her fikk jeg et poeng på sølvmedaljevinneren. Men med Bartosz lynraske angrep holdt det ikke lenge. Det endte 5-3 i favør Bartosz. Bartosz vant nylig også bronsjemedalje i Europamesterskap for kårdefekting.
Fektepisten i Bugården ble feiret med mye fekting. Her er en ung lovende fekter i aksjon mot sølvmedaljevinner Bartosz Piasecki.
Fektepisten i Bugården ble feiret med mye fekting. Her er en ung lovende fekter i aksjon mot sølvmedaljevinner Bartosz Piasecki.
Fra venstre: Reidar Helliesen, initiativtaker. Bartosz Piasecki, sølvmedaljevinner fra de Olympiske Leker. Bjørn Ole Gleditsch, ordfører i Sandefjord. Bjørn Lorentzen, organisasjonssjef i Vestfold Idrettskrets. Liv Beathe Dahle, banksjef DNB.
Fra venstre: Reidar Helliesen, initiativtaker. Bartosz Piasecki, sølvmedaljevinner fra de Olympiske Leker. Bjørn Ole Gleditsch, ordfører i Sandefjord. Bjørn Lorentzen, organisasjonssjef i Vestfold Idrettskrets. Liv Beathe Dahle, banksjef DNB.
Alle fikk prøve seg mot fektemesteren Bartosz.
Alle fikk prøve seg mot fektemesteren Bartosz.
Ordfører Bjørn Ole Gleditsch klarte seg godt mot den Olympiske sølvmedaljemesteren Bartosz Piasecki.
Ordfører Bjørn Ole Gleditsch klarte seg godt mot den Olympiske sølvmedaljemesteren Bartosz Piasecki.

a1

Når jeg ikke har Bartosz Piasecki å fekte mot, lagde jeg like godt en dummy av ham. Her poserer vi alle sammen foran dummyen som er laget av et strykebrett, en benarm,, gardinstøff, maske og kårde.
Når jeg ikke har Bartosz Piasecki å fekte mot, lagde jeg like godt en dummy av ham. Her poserer vi alle sammen foran dummyen som er laget av et strykebrett, en benarm fra et bord, gardinstoff, maske og kårde.

Så er dagen jeg har gledet meg til kommet – Norges første utendørs fektepist(bane) ble åpnet i Sandefjords flotte idrettsarena – Bugården. Dette er et tilbud til alle og jeg håper det vil gi flere lyst til å prøve fektesporten.

Vi hadde den ære av å få besøk av vår sølvmedaljemester fra de Olympiske Leker på besøk. Bartosz Piasecki tok seg god tid til å fekte med mange av de fremmøtte. Ordfører Bjørn Ole Gleditsch fikk æren av å åpne fektepisten med en duell mot den Olympiske sølvmedaljevinneren. Deretter fikk organisasjonssjef i Vestfold idrettskrets, Bjørn Lorentzen prøve seg i kamp. Banksjef i DNB Liv Beathe Dahle overrasket med sin fekting og gikk opp i ledelsen med 1-0. Det gikk ikke lang tid før fektemesteren tok tilbake ledelsen.

Lokalmedia stilte opp og Norges fekteforbund ble representert med Pål Pergh. Dette ble en flott og fin markering. De fremmøtte fikk smake kake, moreller og ulike tilbud av sunn drikke. Til alle som måtte ta turen innom sommerbyen Sandefjord – ta gjerne med kården til Bugården.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s