God poesi av Arne Hjeltnes

Arne Hjeltnes skriver poesi som skaper glede

Eg var aldri god i basket,

eg var alt for kort til det.

Det gjekk passelig godt i skulen,

av og til så fekk eg G.

Slik starter et av Arne Hjeltnes mange artige dikt. To små diktsamlinger med lektyre som gleder både hjerte og sinn har han publisert. Den første diktsamlingen ble så populær at den nesten er umulig å oppdrive til tross for mange opplag. 15. februar var Arne Hjeltnes invitert til Sandefjord for å fortelle om næringsutvikling. Det mestret han på ypperlig vis. Interessant og moro var det å høre på ham. En trivelig kar med utstråling og engasjement. Det vi kaller en god Norges ambassadør.

Udrag fra et annet  av Hjeltnes dikt(våger ikke å gjengi hele diktet da det kan være ulovlig):

PC-en min -eg ser på deg,du blinkar blått.

PC-en min – eg treng deg,me har det godt.

PC-en min – eg bruker deg,som ei gudinne.

PC-en min – eg ber til deg,du har stort minne.

Mer informasjon om Arne Hjeltnes finner du her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s