Min første programmering i HTML

HTML er ganske morro å holde på med. Følelsen av å forme sin egen hjememside helt fra av gir en god følelse. I dag har jeg øvd meg på å lage tabell, lenke inn bilder, legge inn egne bilder, ulike fontstørrelser, avsnitt, lage underside smat øve meg på farger. Gøy!

Vakkert er det ikke. Men det er heller ikke hensikten på dette stadiet. Her er bilde av noe av min HTML koding.

HTML programmering gir en god følelse av å mestre

 

Her er resultatet så langt

 

 

 
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s