Filmdag på jobben

Sandefjord næringslivs og kommunetopper var samlet til seminar på Komplettarena. Fremtid, visjoner, trender og mål ble diskutert. Skal en kommune skape vekst og tilflytting er det viktig å dra i samme retning, spille på lag og ha det trivelig sammen. Derfor hadde Sandefjord kreative assisterende rådmann Inger Anne Speilberg kommet på den ideen at det skulle lages en videosnutt som nettopp viste dette er en kommune som tørr å vise seg frem. Skal ikke røpe innholdet her. Må vente til jeg har redigert ferdig videosnutten. Men jeg kan røpe så pass. Det var morsomt å filme rådmenn, ordfører og næringslivstopper leve seg inn i den tildelte rollen. Flott innsats.

Til noe helt annet. Dette er en fin sang som jeg hører på titt og ofte. Behagelig, rolig, romantisk, melankolsk som gir deg sjelefred og sinnsro. Sangerne er Jane Birkin og Serge Gainsbourg. Sangen heter  Je T’aime. Må høres.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s