Billige landsteder som du vanligvis bare kan drømme om

drømme landsted

Dette landstedet i Tvedestrand er noe av det nærmeste man kan komme paradis(utenom Sandefjord da som også tilbyr det samme).  Trolig kan du få denne perlen med sjøtomt, vakkert historisk sveitserpreg for en meget liten sum. For godt til å være sant? Ja kanskje det. Prisantydning er på kun 1,3 millioner for hele herligheten. Ulempen er at du plikter å restaurere sommerhuset for minst 10 millioner kroner samt tillate at alle som måtte ha lyst bruker din eiendom som sin hage og du må selv sørge for at dine ukjente gjester har toalettfasiliteter som du må bekoste. Ulempe? Ja. Men synes du det er hyggelig med nye fjes på tomten din og har litt lommerusk i lommeboken din er prisen ikke avskrekkende. En nydelig eiendom. Se link.Tvedestrandposten.no Drømmeferiested

Egen øy. Egen hytte. Norges beste sommerfylke. Kun for 1,5 millioner kroner. Billig?

I Sandefjord har man nå for salg en «rimelig» liten hytte på en bitteliten øy i det som må sies å ha Norges beste klimatiske forhold. Noe for deg?

Hytte i Sandefjord

Se link her: Finn.no egen øy og hytte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s