Min mening om HIT.NO nettportal

Vi fikk i oppgave å skrive hva vi mener om Høyskolen i Telemarks(hit.no) nettportal. Her skulle vi få frem både det som var bra og det som var mindre bra. Jeg synes forsiden har ett kult uttrykk. Slogan er «heltene fra Telemark» som da tydeligvis skal være oss som går på høyskolen. Det er en oversiktelig forside med mye bruk av bilder. Det liker jeg. Du finner massevis av nyttig informasjon på hit.no sine sider. Stilig er det også at høyskolen har fått ett knippe studenter til å lage sin egen blogg der de promoterer skolen og forteller om hva som skjer i sine studier og hverdag. Artig påfunn. Se f.eks. http://sirihit.blogg.no/

Det negative er at det er særdeles vanskelig å finne frem i jungelen av informasjon på nettportalen. Timeplanen er så dårlig og vanskelig å forstå at den i praksis er verdiløs. Skriver man f.eks. inn fagkoden får man gjerne opp feil sted og tid. Men skriver man opp hele studiekoden kan man være heldig å få rett tid og riktig anvisning på klasserom. man må være ekspert, bommet noen ganger, samt ringt høyskolen for råd før man kan håndtere timeplanen.  Personlig er jeg like nervøs og usikker på om jeg har funnet frem til de oppgaver, notater og stoff som jeg skal hver eneste uke. Stoffet blir presentert og lagt ut forskjellige av faglærerne. Det som er riktig hos den ene er feil hos en annen. Det kan bli frusterende å forholde seg til.

Har man derimot brukt mye tid på å sette seg inn i hit.no portal og undersider(fronter etc.) er portalen særdeles nyttig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s