Min store lidenskap – fekting!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Parader, utfall, angrep og forsvar, balanse, teknikk og styrke, det er hva fekteidretten gir av utfordringer. I 25 år har dette vært min sport. En sport man bare blir grepet av straks man har fått prøve den. Dessverre er det ikke fekteklubb i Sandefjord. Da må jeg reise til Nøtterøy Fekteklubb ca. 40 min unna. I Stavanger fekteklubb var jeg klubbens trener. Synes det var flott å lære både ung og voksen fektesportens hemmeligheter og teknikker. Hadde vært moro om det var flere som ville bli med å starte en ny klubb i Sandefjordområdet.

I 2010 filmet jeg kårdefinalen i Norgesmesterskapet for menn. Filmen er lagt ut på Youtube. Foto,redigering,musikk er laget av meg.

Her er en annen videosnutt jeg laget da jeg arrangerte et stevne for Stavanger Fekteklubb i byparken.

Her er en videosnutt TV-Vest laget da jeg var fekteinstruktør i klubben.

Mine døtre liker også å fekte. I Tastahallen fikk vi låne fektesalen på lørdager når ingen andre brukte den. Da tok jeg gjerne med familien til fekteduell.

Tiril, J.Chardonnay og E. Charlotte - tre søsken samlet til duellering i Tastahallen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s