Kjærlighet til de edle sunne dråper

Rødvin er en av mine lidenskaper. Å nyte edle gjærete druer i store glass med stilk gir gode vibrasjoner for sjel og hjerte. En dag jeg hadde gledet meg til å åpne de virkelig gode dråpene ble jeg skikkelig skuffet. Flere flasker var oksidert og ødelagt. Heldigvis fikk vi byttet et par av flaskene vi hadde kjøpt på vinmonopolet. Dog fantes det heldigvis flasker som leverte hva jeg håpet på. De smakte fantastisk!
Her kan man tydelig se at korken er helt ødelagt. Gjennomtrukket og fuktig. Oksygen har trukket helt gjennom korken, dessverre.
En flaske jeg hadde gledet meg til, menHer kan man tydelig se at korken er helt ødelagt. Gjennomtrukket og fuktig. Oksygen har trukket helt gjennom korken, dessverre.

Dessverre måtte den retuneres til vinmonopolet.

Kåret til verdens beste vin - Ch. Petrus. En flaske jeg virkelig koste meg med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s