Fint besøk av fektepresidenten

Hyggelig å få nyttige tips og råd fra en innsiktsfull president i Norges Fekteforbund.
Hyggelig å få nyttige tips og råd fra en innsiktsfull president i Norges Fekteforbund. Reidar Helliesen og Junjie Cao
Logo Sandefjord Fekteklubb
Logoen til Sandefjord fekteklubb

Norges Fektepresident Junjie Cao kom på besøk til Sandefjord for å gi gode råd og nyttig informasjon til Sandefjord Fekteklubb. Det ble et besøk jeg satte stor pris på.

Forbundet ønsker å satse både på bredde og toppidrett. Sandefjord Fekteklubb sin fremtid avhenger av medlemmene og at man har trener ressurser tilgjengelig presiserte presidenten. Fekteforbundet skal bidra til at klubben får hjelp. Hovedinnsatsen er det imidlertid Sandefjord Fekteklubb selv som må stå for.

Han kunne love at klubben fikk en startpakke med utstyr. Noe som gledet meg stort. En klar oppfordring til å dele kontingent i to – medlemmer uten tilgang å låne utstyr og trener, og medlemmer med denne tilgangen. Viktig er det også at man kan få mye hjelp og støtte fra idrettsrådet. Det skal vi følge opp.

Sentralt loves det også at det vil bli avholdt kurs der alle barn og ungdom kan delta og trenerkurs/oppfølgingskurs for de som er ansvarlige for treningen. Et tilbud jeg er overbevist om at Sandefjord Fekteklubb vil benytte seg av.

Fekting er en liten idrett, men vi var begge enige om at det ligger et stort potensial for at denne duelleringsidretten kan vokse. Dette skal Sandefjord Fekteklubb bidra til. Snart er det årsmøte og klubbmesterskap. Frem med kårdene!

Norges Fekteforbund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s