Steadicam – Leketøy for voksne gutter

Steadicam har revolusjonert filmbransjen. Det har blitt enklere, smartere, mer effektivt å produsere film etter at steadicamen ble oppfunnet på 70-tallet. Morsomt «leketøy» for store gutter. Med denne tingen kan man filme i rask bevegelse opp og ned trapper, i skogen, på veien, gjennom rom etter rom. Helt utrolig hvor nyttig en slik ting er for å skape god film.

For voksne gutter som har filmproduksjon som hobby eller levebrød er steadicamen en av de ting som garantert vil fascinere deg mest.

 
For voksne gutter som har filmproduksjon som hobby eller levebrød er steadicamen en av de ting som garantert vil fascinere deg mest. Oppfinneren av steadicam Garrett Brown har gjort det mer trivelig å være kameramann. Både fordi kamera blir lettere å bære og fordi steadicamen åpnet nye muligheter i filmverden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s