Blomster-Finn kan få deg til å reflektere over livet

Det var et interessant møte med Finn Schjøll. Gjennom sin entusiastiske fortellerstil suser han gjennom livets god og mindre gode sider. Ikke så rent sjelden med noen gode råd på følget. Moral og sannhet har han lite sans for. For hva er sannhet?
Det var et interessant møte med Finn Schjøll. Gjennom sin entusiastiske fortellerstil suser han gjennom livets god og mindre gode sider. Ikke så rent sjelden med noen gode råd på følget. Moral og sannhet har han lite sans for. For hva er sannhet?

Det var et artig og interessant møte jeg fikk med Finn Schjøll som tydelig har både et visdomsord og to å dele med andre. Gjennom hans livserfaring deler han gode og mindre gode dager med sine lyttere. Fortalt på en folkelig og enkel måte.  Les mer om han og Finns blomsterbutikk her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s