Familien på tur

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Noen minnerike øyeblikk da vi dro til Oslo for å kose oss, besøke Astrup Fernley museet og se Chardonnays nye leilighet. Vi hadde ett drømmemåltid på Jensen Bøffhus på Karl Johan. Spis så mye du vil var en oppfordring jeg tok på strak arm. Fire fulle store porsjoner med sparerips gikk ned på høykant. Kan ikke forstå at jeg klarte det. Fikk ikke engang vondt magen. Solperlen, Tiril, May-Brit og Chardonnay syntes å sette særdeles stor pris på måltidet. Garantert et sted vi kommer tilbake til(før måtte vi helt til Danmark for å spise på Jensen bøffhus). En fisketur på bryggen i Sandefjord var veldig koselig. Men fisk ble det ikke på noen av oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s