OneNote – Det utrolige notatarket

Leser nå en bok om hvordan lage et godt nettsted. Da er det helt digg å bruke Microsoft OneNote å skrive notater i. Her kan man plotte inn tekst akkurat der man vil på siden i ulike fonter, størrelser og med understrekninger og egen håndskrift som man vil. Ja det ser litt «sprøtt ut» men slik skal det være når man gjør egne notater. Er hyggeligere å lese da. Det utrolige med OneNote er også at man kan legge inn filer, linker til nettsider, lese inn egne lydfiler og videosnuttfiler direkte på «arket». Fantastisk verktøy til å gjøre alt slags arbeid. One Note må bare prøves.

Se eksemplet:

Annet eksempel:

Her er en link til en blogg som viser hvordan man bør gå frem for å få den optimale søkemotoroptimalisering:  Søkemotoroptimaliseringens hemmeligheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s