Er DU redd for svineinfluensa?!

For noen år siden skalv folk av redsel for å bli smittet av den dødelige svineinfluensaen. Hva tenker folk om dette nå? Er folk fremdeles like flinke til å smøre sine hender inn med desinfiserende midler, holde seg for munnen når de nyser og springe rundt med munnbind?

Har en fornemmelse av at folk glemmer fort. En ny pandemi kan komme fort. Da er det best å være forberedt. Jeg mener det er på tide med et oppfriskningskurs. Se denne morsomme og nyttige snutten om svineinfluensa som jeg laget da epidemien herjet som verst.

Videosnutten kan ses på min portal Snutt.no HER: Svineinfluensa.

Denne snutten kan også se direkte på Youtube i HD (engelsk utgave)

2 kommentarer om “Er DU redd for svineinfluensa?!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s