Folkemøte om Sandefjords økonomi

Sandefjord har Norges vakreste somre, nydelig skjærgård, koselig by og nærhet til kontinent og hovedstad. Men ett problem har de. Skatteinntektene har vært mindre enn forbruket. Byens ordfører Bjørn Ole Gleditsch og rådmann Gisle Dahn ønsker en edruelig kommuneøkonomi som er i balanse. Derfor har man nå iverksatt en prosess med tanke på hvordan man skal løse de økonomiske utfordringene. Politikere og sentraladministrasjonen vet at det er viktig å informere innbyggerne godt. De inviterte til folkemøte for å besvare spørsmål fra «publiken». Denne filmsnutten som jeg filmet ble produsert i forbindelse med folkemøtet i går. Ta en titt da er du snill.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s